Kaksi spinning kertaa takana. Tällä kertaa sujui hitusen paremmin kuin viime viikolla. Jaksoin pitempään seurata ohjelmaa, ei tarvinnut kuin kahdesti poljeskella omaan tahtiin, muuten jaksoi ohjeman mukana. Toisaalta, tuntuu että tällä kertaa ei ollut niin rankka ohjelma kuin viime viikolla. No mutta vääjäämättä tässä alkaa kunto nousta, täytyy vain olla kärsivällinen.

Huomenna täytyy yrittää salille löntystää. Täytyy kyllä ottaa hieman kevyempi treeni. Viime viikolla kävin vain kaksi kertaa salilla, oli hassu olo, tällä viikolla siispä menen kolme kertaa vaikka huomenna varmasti vielä tämän päiväinen spinning painaa.

Työharjoittelu paikkakin löytyi. Nyt täytyy vaan toivoa että se menee koulussa läpi. Saa luvan mennä, tai muuten saa koulu luvan etsiä paikan mulle. Täytyy heti huomenissa ottaa asiasta selkoa. Se olisikin ihanaa että saisi jo nyt sen taakan pois harteilta, pystyisi keskittymään muihinkin asioihin, käydä jakso kunnolla.

Tulipa taas ryypiskeltyä viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina. Ei kuitenkaan mitään perseitä vedetty, hyvä niin, ei tarvinnut krapuloista kärsiä

Ens viikonloppuna pitäisi mennä kaverin mökille mökkeillemään mutta taitaa jäädä multa se kun ei saa koiraa mihinkään hoitoon. Täytyy varmaan siis myöntää että kyllä se koira jonkun verran menoa rajoittaa...